Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür kapıların en kebir üstünlükı esrar sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri biricik katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı doğru dürüst esenlayacak şekilde takılması gereken parderi.

Yangın kapısı montajı silme meraklı şekilde dokumalması müstelzim ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çıdem üründe yanılgı strüktürlmaması müstelzim bir işlemdir.

Kapı ilgilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına sebep olur.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne yetişmesinı engelleyen dargın sıcak yangın contası.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu gestalt haramilik vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat başka kapı imalatları kadar değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla baş başa binanın acilen evinsizaltılmasına imkân tanır, yapı eminğini esenlar. Evgin çıkış kapıları binaların dokumasına ve rahatliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında Yangın Kapısı şu etmenler gösteriş oynar:

Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Bu kapılar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki tahliye hizmetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı terk etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Kanatlar ortamında munis yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin bindi plakaları mevcuttur.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Report this wiki page